Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 22:39 - Телепатия
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2011 22:41


           Фондацията отдавна беше реалност. Доста се различаваше от мечтите и фантастичните представи на  Айзък Азимов. Земляните, не бяха най- висшият разум, а само участници в това хуманно сдружение. Създатели бяха същества, наричаши себе си  лекси, планетарната им система, носеше същото название и беше на недостижимо разстояние за земните възможности.

           Лексите приличаха на огромни насекоми с три  фасетни очи. Бяха установили контакт с по- напредналите, космически цивилизации и създали Фондацията. Целта беше търговия, развитие и защита на разума. Помагаха на всички при крайни ситуации и никога не се намесваха в живота на отделните общности. Стриктно спазваха правилото, че всеки трябва сам да стигне до познанието и научните истини, тогава си разрешаваха общуване по различни въпроси и теми. Бяха крехки и ефирни създания, но притежаваха силно развита телепатия. Първи доказаха универсалността на мисленето във вселената и установяваха бърз контакт с всички. Не се натрапваха, на всички обясняваха, че тънък екран от проводим метал, около мисловния орган ги предпазва от нежелано четене на мисли. Така на общите форуми повечето носеха тюрбани и други причудливи форми, даже се появиха и модни течения. Само лексите нямаха такива, бяха убедени, че най- високия символ на разума е обективната, неприкрита истина. Така се раждаха, общуваха, живееха и умираха. На въпросите за личният периметър и интимна сфера се опитваха по-подробно да пояснят, че това е въпрос на етика и морал, които при тях се спазват задължително от всички. Само децата, нарушават това в началния стадий на развитие и обучение, което е смешно и забавно. Най- голяма трудност срещнаха в изработката на универсални транслатори – преводачи за другите хуманоиди, непритежаващи техните способности.

          Срещите и общуването със земните хора се осъществяваше от десетина лекси, които вече точно и поименно познавахме. Те знаеха за нас, повече от нас самите. Поставяхме им хиляди въпроси, рядко отговаряха и много търпеливо обясняваха, че не бива да търсим знания и решения, които са намеса в нашето еволюционно развитие. Единственото нещо което казваха в “аванс” беше:
         - Човешката раса преди  десетки, хиляди години имаше телепатични способности. Природни и енергийни промени ви лишиха от тази възможност. Сега единици притежават частично такава. Хипофизната железа във вашия мозък, дава подобна перспектива. Работете в тази посока. Намерете начин и средства за това, правителствата и схемите на държавно устройство и управление, няма да го подкрепят. Ясно ли е, защо нямаме право да се намесваме, развитието на вашата разумна форма е само ваша, вътрешна работа и отговорност. Ще може ли човешката цивилизация да го извърши, приеме и понесе ? Няма да е лесно, предполагаме, че си представяте какви промени в живота ви очакват, ако всички станат телепати и какъв ще бъде нашият, нов контакт !? Ние с нетърпение ви очакваме !

image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467935
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031