Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2011 18:19 - Туристът
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 1420 Коментари: 2 Гласове:
2




         - Добре дошли на планета Лета. Вярвам, че тук, ще прекарате чудесно. Знаете, че имаме еднакъв начин на мислене и много близко, физическо устройство. Вече имаме дузина, чудесни, общи деца.- красавицата намигна приветливо и бавно кръстоса изваяните си крака.

          Ицо, смутено отговори нещо любезно и подаде паспорта с всички необходими данни. Рядко можеше да срещнеш подобно, очарователно създание. Усети, че гледа захласнато и притвори уста. Тя го докосна внимателно и нежно промълви:
         - Това не ми е нужно мили, по-добре дай кредитната си карта, надявам се, че имаш, останалото е моя работа. За първи път ли идваш тук, мога да ти предложа почти всичко, от което се нуждаеш.
         Беше посетил много планети, но този път, никой не му искаше документи. Свалката беше делова и директна. Беше приятно и обнадеждаващо, но не му се даваше кредитната карта, нямаше много пари, а и не знаеше какво и колко, ще плаща. В справочника беше чел, че жените на Лета са ненадминати в любовта, но така директно с кацането !?
        - Това с картата не може ли да го отложим за по-късно, като се устроя някъде. За сега да минем само с паспорта.
        - Съжалявам, но не е възможно, реално вашият паспорт за нищо не ми трябва. Аз приемам само кредитни карти или кеш. Когато преценя ващето, финансово състояние, тогава, ще ви предложа най- оптималният вариант за пребиваването и услугите. Предполагам, че ще гостувате поне месец по земно време, тогава е най- ранният обратен полет. Давайте, аз съм напълно дискретна и загрижена за вас, няма да съжалявате.

        В просторната зала бяха само двамата. Ицо се чувстваше, уловен в сексапилен капан. Оскъдните дрехи, бездънните сини очи и топла усмивка го хипнотизираха. Започна да рови за картата, когато в залата влезе възрастна и грозновата жена. Бързо се насочи към тях и строго почти извика:
       - Л13Х, пак надвищаваш правата си, последно предупреждение.
Красавицата се изправи енергично и бързо напусна залата. Ицо гледаше разочаровано, но и облекчено от развръзката, бързо се върна в реалността.
        - Паспорта, ако обичате, тези перфектни андроиди ни се качиха на главите. Търгуват вече и в залата за паспортен контрол. Длъжна съм да ви предупредя, много хубаво, не е на хубаво. Миналия месец, една такава се повредила по време на сексуална връзка със землянин. Три месеца го шиха и спасяваха.
         - Това е ужасно – констатира Ицо – за кого работят и по какво се разпознават ?
         - По красотата и това, че първо искат кредитната ви карта. Работят за фирмата производител разбира се, постоянно водим дела. Бутона за изключване е на лявото рамо, дано не се стигне до него. Истинските жени не са и не искат да бъдат перфектни. Малко целомъдрие, няма да ви е излишно. Приятно прекарване!



Тагове:   фантастика,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. smile999 - Хеххх...
06.03.2011 18:46
Поздрави за написаното dedenze!:-)))
цитирай
2. dedenze - Благодаря!
07.03.2011 12:19
Със здраве!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477566
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930